Ufrivillig bloggpause

Heisann alle sammen, eller dere som leser dette!

Nå er det over ett år siden sist jeg blogget. Jeg må bare beklage så mye for det, men jeg hadde helt glemt bloggen min. Så nå vil jeg fortelle dere litt om hva som har skjedd på denne tiden jeg ikke har blogget.

På denne tiden jeg ikke har blogget har jeg rukket og bli 15 år, blir 16 år dette året eller i oktober da. Jeg er ferdig med 10.klasse, noe som er sykt deilig. Jeg gikk ut av ungdomsskolen med 4,8 i snitt. Så nå venter jeg bare på å få vite hvilken skole og linje jeg skal gå på til høsten på videregående. Det jeg hadde på første valget mitt er studiespesiliserende. Planen er å ta realfag, og gå ut av skolen med spesiel studiekompetanse.

Jeg og Marianne er fortsatt veldig gode venner, men fortsetter ikke i samme klasse lengre. Det er litt kjipt, men sånn er det bare. Hun har valgt medium og kommunikasjon på sitt første valg. Hun er blandt mine bestevenner enda, men nå i det siste føler jeg at jeg nesten er kommet litt nærere noen andre veninner (LES: vi er gode venner, og det er ingenting som har skjedd. Vi har bare ikke vert så mye sammen den siste tiden.)

Hahah, så kommer det til kjærlighetslivet da. Sist jeg blogget var jeg jo sammen med Andreas, en kjempeherlig fyr. Og jeg har gleden av å dele det med dere at vi fortsatt er sammen den dag i dag. Er så glad i den gutten. Ord kan ikke beskrive hva jeg føler for han, og hvor glad jeg er i han <3 Vi har faktisk vert sammen i snart to og et halvt år. Det er helt sykt hvor fort tiden går.

Så til familielivet eller familien da. Jeg fikk jo en liten søster helt i slutten av september 2012. Verdens søteste lillesøster. Jeg er så glad i den lille jenten min. Hun er blitt skikelig flink til å prate. Munnen går nesten i ett, slik som en foss. Så til mine foreldre. De er sammen, faktisk forlovet. Jeg er så glad på deres vegne. Nesten som jeg får lyst til å gifte med med Andreas i morgen, når jeg ser  på dem. Håper det blir bryllaup snart, det er virkelig noe jeg ser frem til. Ååå, jeg er så glad i familien min.

På fritiden min gjør jeg faktisk ikke så mye. Jeg har sluttet med handball og friidrett, men trener en del på treningsenter. Jeg er mye med venner og kjæresten, også er jeg fortsatt veldig glad i foto som hobby. Det tviler jeg på at jeg vil jobbe med, eller kommer til å jobbe med. Det ser jeg kun på som en hobby.

Målet mitt er å begynne å blogge javnt igjen nå. Så om det er noe du vil at jeg skal blogge om, så er det bare til å komme med forslag.

 

-Anna


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Juli 2014
April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits