Jeg hadde en blogg, jeg ja!

Heisann søte!

Om det er noen som fortsatt leser bloggen min! Jeg vet at det er lenge siden jeg har blogget, men jeg har rett og slett helt glemt at jeg hadde en blogg! Så ja, jeg er her nå! Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å blogge fast, men det er noe som dere er med på avgjøre! Om det er noen som leser bloggen min så er det jo større sjangse for at jeg kommer til å blogge mer!

Men et tema som jeg har veldig lyst til å ta opp er folk som driver på å komenterer stygt og sånt! Jeg har noen venner som jeg leser bloggen til,  og de er heller ikke av dem som blogger "mest". Eller det vil si at dem ikke blogger hver dag, men så ofte dem kan. Også såg jeg da noen kommentarer sånn som "Har du glemt bloggleserene dine og at det er noen som leser bloggen din? Kommer det et nytt innlegg snart?" Ja, ok, sånne folk liker jeg ikke! Folk har et liv uten om bloggen også! Blogg er en hobby for mange og ikke noe som en må gjøre bare for å gjøre det.

Mange av bloggerene på topplisten får mange kommentarer de dagene de ikke blogger. Ja, om det bare er en dag så får de kommentarer om at dem ikke fortjener å være på topplista og sånt! Prøv seg dere! Er det så lett å blogge som dere tror? Nei, det er faktisk ikke det! Jeg vil bare at dere skal tenke dere om før dere kommenterer noe stygt til folk som de kan ta seg nær av! Ikke kommenter noe som du selv ikke ville likt!

Vil bare oppfordre dere om å nett tenke dere en ekstra gang om før dere kommenterer den kommentaren dere har skrevet!

Ja, det var det jeg hadde å si nå! så blogges vi! Og ja, om du har noe du vil at jeg skal blogge om så er det bare til å komme med forslag om det!

 

-Anna


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits