Julen nærmer seg med stormskritt

Heisann! :))

Jeg er nå på Voss og koser meg. Det var utrolig gøy å møte igjen venner og familie. Jeg kom hit i går. Det er så kos å være på Voss og her skal jeg være til 4.juledag tror jeg. Nyttåraften har jeg planer om å feire sammen med Marianne og Andreas! <3 Det kommer til å bli kos :* Det er jo alltid gøy å møte dem igjen. Andreas drog til noen slektninger på onsdag, så jeg kjenner at jeg savner gutten min. Men heldigvis så er det ikke så alt for lenge til jeg får se han igjen, eller det vil si 29., eller 30.desember. Det blir kjempegøy.

MEN tilbake til overskriften. JULEN NÆRMER SEG MED STORMSKRITT! Det er bare 2 dager igjen til jul, jeg synest det er litt sykt siden tiden har gått så fort. Og til dere som lurer på hva jg har gjort i dag, så har jeg vert en liten tur på slalomski i Bavallen med bestefolka! :* Alltid gøy å være på slalom me dem, men jeg må nesten avslutte nå, siden jeg skal ut å skli litt på akebrett og sånt som alltid er gøy. MEN det er ikke s mye snø på Voss, men får håpe det går bra uansett!

 

Vist du, Andreas, er innom bloggen min nå i juletiden så vil jeg bare si at jeg savner deg noe helt sykt og gleder meg kjempemyee til å se deg igjen, beste! <3 Kan ikke beskrive med ord hvor glad jeg er i deg, men hugs alltid at jeg er her for deg og om du har det vanskelig så er det bare til å komme til meg. Jeg er her for deg! <3 Vil bare at du skal vite at jeg bryr meg om deg og jeg tenker på deg 24/7 :* Elsker deg, gutten min!

Savner alle vennene mine der hjemme også, spesielt deg, Marianne! <3

 

 

-Anna


  1 kommentarer

Postet av: Andreas
ANNA :* Dette varmer helt utrolig mye! Jeg savner deg noe sykt, det første jeg skal gjøre når du (eller jeg) kommer hjem er å være med deg <3 Jeg er ikke helt sikker på når jeg kommer hjem, men kommer i allefall før nyttårsaften! Jeg gleder meg sykt til å feire den med deg, BESTE! <3 JEG ELSKER DEG AV HELE MITT HJERTE! <3 Ville aldri byttet deg mot noe! Du er det beste som noen gang har hendt meg! Er her for deg også! :* KYSS&KOS fra DIN Andreas :*
22.12.2012, 15:10

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits