UTROLIG

Heisann! :))

En stund siden sist.. SORRY! Jeg kan ikke noe for at jeg ikke har så mye tid til blogging, men jeg prøver å blogge så ofte jeg kan.  Jeg er frisk igjen og jeg er FERDIG med å handle julegaver. Ja, du leste riktig, JEG ER FERDIG! Jeg synest at det er ganske sykt, siden før om årene har jeg løpt rundt lillejulaften for å bli ferdig, men i år slipper jeg det stresset. Ganske stolt over meg selv! I dag har vi fått JULEFERIE og gjett om det er godt da!

Jeg skal til Voss i juleferien og det blir koselig som alltid<3 Møte igjen venner og familie er jo alltid kjekt. Jeg drar i morgen. De som bor på Voss har siste dag før jul i morgen. Så mens jeg sitter i bil for å komme til Voss, så sitter dem på skolene, eller det vil si at dem er ferdig litt over 11 da, men alikavell.

Jeg vil bare ønske alle en riktig god juleferie! Så håper jeg at jeg får tid til å blogge litt i juleferien, men det får jeg se etterhvert, men har i allefall laget noen få innlegg som skal publisere seg automatisk, så får håpe at det går fint.

 

GOD JUL ALLE SØTE LESERER! <3

 

-Anna


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits