Verdens Beste!

Hei søtiser! <3

Nå er jeg med verdens beste og det er selfølgelig kjæresten min Andreas! <3 Vi har vert sammen ganske lenge nå og det er jo super koselig synest jeg! Han er en herlig gutt. Han har så mye bra i seg. Ok, jeg skal stoppe her så det ikke blir så kjedelig å lese for dere. Jeg kunne skrivet et kjempelaaaangt innlegg om han, men det tenker jeg at jeg kan spare dere for siden det er sikkert ikke så kjekt for dere å lese om han..

Ja, så tilbake til det jeg egt skulle blogge litt om. Jeg vet at det er lenge siden jeg har nevnt Andreas på bloggen, så dere lurer sikkert på hvordan det går med oss og JA, det går kjempebra. Vi har det kjempebra sammen og elsker hverandre høyt! :* Vi er ganske ofte sammen også, men nå den siste tiden har det blitt lite av det siden jeg har vært mye syk. Jeg er stadig vekk til legen, men de finner ikke ut hva det er. Det er jo selfølgelig kjempe bale, men det er bare sånt jeg må leve med. Håper i allefall at eg snart blir bedre!

 

Jeg har ikke så mye å blogge om heller.. Så det er bare til å komme med forslag til ting dere vil at jeg skal blogge om! ;)

 

-Anna


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits