Planene for sommerferien!

Heisann sweethearts!

Da tenkte jeg at det var på tide og lage et innlegg om hva jeg skal i sommerferien! :)

 

Ekstremsportveko 2012: Jeg har vert på Voss denne uka, altså fra sist søndag til i går! Da var det ekstremsportveko på Voss. Det er en uke der det er konkuranser i sykling (jeg husker ikke navnet på det sykkelgreiene), longboard, falskjermhopping. Tror det er noe mer også, men kommer ikke på det nå! Jeg er alltid til Voss og ser på ekstremsportuka, vist ikke jeg skal noe annent.. I år hadde jeg med meg Andreas. Han synest at det var veldig gøy. Vi hadde en super uke og det var veldig gøy og være med han! Alltid gøy å være med gutten min!

Italia: Jeg skal til i Italia i begynnelsen av August. Noe jeg gleder meg vilt til! Jeg skal dra med mamma, pappa og familien til Marianne! Vi skal kose oss kjempemye!! Vi har det alltid gøy sammen. Vi drar 2.august og kommer hjem igjen 9.august!  :) Vi er 7 stk som drar sammen! Mamman, pappan og lillesøstra til Marianne, og Marianne selfølgelig, og mamma, pappa og meg! :) Det kommer nok til å bli en herlig tur!

Oslo: Jeg drar til Oslo 11.august med Andreas! Familien til Andreas skal jo også være med siden dem skal på besøk til noen i slekta! Jeg gleder meg kjempemye til å være med verdens beste gutt i Oslo! Jeg husker ikke hva det het der i Oslo som vi skal! :)  Vi skal være i Oslo en uke. Jeg håper jo på at det blir litt shopping da! :)

 

Det er det jeg vet til nå at jeg skal! Det er snakk om at jeg kanskje skal være med Julia til Bergen. Jeg har jo lyst, men vet ikke om det blir litt mye reising.. jaja, jeg skal i allefall prøve og overtale mamma og pappa til å få lov til det! Jeg har kjempelyst til å være med!!!

Jeg håper at dette blir en super sommerferie! :) Jeg vet jo også at jeg skal være med venner her hjemme og det er jo en selfølge liksom! :) Jeg er jo med venner her hjemme når det passer!

 

Hva skal du i sommer?

 

-Anna-


  7 kommentarer

Postet av: Keths!
jeg skal jobbe , for det meste!
02.07.2012, 16:44
URL: http://keths.blogg.no
Postet av: Taiba
jeg skal vær med venner og nyte været:)
02.07.2012, 16:52
URL: http://taiba.blogg.no
Postet av: Anna
Keths!: Du får kose deg på jobb da! :) Også håper jeg at du får en superfin sommerferie! God sommerferie! :)

Taiba: Kos deg sammen med vennene dine og nyt været! :) God sommerfeire!
02.07.2012, 17:05
URL: http://sweetanas.blogg.no/
Postet av: Marianne :)
Jeg gleder meg helt sykt til Italia!♥ Det skal bli koos og minner, det!♥ Jeg klarer ikke å vente, siden jeg gleder meg så syyykt!!♥ LU!♥
02.07.2012, 17:08
Postet av: Andreas
Det var sykt gøy på Voss med deg, jenta mi!♥ Alltid gøy å være med deg også!♥ Jeg gleder meg kjempemyee til Oslo turen, håper vi får det gøy der også!!♥ Elsker deg, verdens beste!♥♥ :*
02.07.2012, 17:10
Postet av: Julia
Jeg håper at du får lov til å være med til Bergen, det hadde vært så gøøy!!♥
02.07.2012, 17:15
Postet av: Anna
Marianne: Minner, JA!♥ LU2!♥

Andreas: Tnaww, beste!♥ Jeg gleder meg noe så sykt til å dra til Oslo med deg, gutten min!♥ Ja, vi har det alltid gøy sammen!!♥:) Elsker deg også, verdens beste Andreas!♥♥:*

Julia: Ja, jeg håper også at jeg får lov! Det hadde vert veldig gøy!!♥
02.07.2012, 17:27
URL: http://sweetanas.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits