Bloggene jeg leser!

Heisann! (: 

Da tenkte jeg at det kanskje var på tide å komme med innlegget om hvilke blogger jeg leser! Jeg har ikke fått godkjent fra alle som jeg er fast leser til. Så nå kommer det et innlegg om bloggene jeg leser og jeg skriver litt om bloggene. De bloggene jeg skriver om er de som jeg har fått godkjenning fra! (:

 

Mamma til Michelle

Denne bloggen er super fiin og helt fantastisk! Anna ble da mor som 15 åring og blogger om hvordan livet er å være mor til en liten jente på snart et år! Anna ble nettopp 16 år. Hun skriver sine egne meninger, noe som jeg synest er bra! Hun deler det hun vil dele. Anna har verdens skjønneste og nydeligest datter, Michelle!♥ Det virker som Anna klarer seg veldig bra som ung mamma. Jeg liker veldig god å lese bloggen hennes og om hvordan hun opplever det å være ung mamma. Anna er utrolig sterk!♥ Hun har vert gjennom veldig mye tøffe perioder. Elsker bloggen hennes!♥ Ta en titt innom bloggen hennes! Det synest jeg at hun fortjener! (:

Stå på videre Anna!♥ Du er fantastisk!

Verdens søteste og nydeligeste jente!♥ MICHELLE!

Her er bilde av begge de to fine jentene!♥ ANNA & MICHELLE!

 

 

Styleconnection

Styleconnection er en utrolig bra blogg! Det er Kristin fra Paradise Hotel (PH) som har denne pene bloggen! (: Hun er veldig flink til å blogge! Jeg liker bloggen hennes utrolig godt!♥ Dere bør ta en tur innom bloggen! (: Kristin, du har en utrolig bra blogg med mange lesere, stå på videre! (: 

Her er den vakre Kristin!

 

 

Boevollen

Boevollen er en super bra blogg! Jeg digger den!♥ Det er Camilla som står bak denne bloggen, hun var også med på PH! (: Camilla er utrolig flink til å blogge! (: Jeg synest alle dere lesere skal ta turen innom bloggen hennes!♥ Stå på videre, Camilla! (: 

Her er den vakre Camilla! Og gratulerer med andre plassen på Paradise Hotel til deg og Andreas


 

 


 

Jeg leser også andre blogger, men de har jeg ikke fått godkjenning til å kopiere bilde og sånt så derfor linker jeg bare til de bloggene! (: 

 

Erica: http://l0ve.blogg.no/

Aurora: http://auroramohn.blogg.no/

Andreas: http://andreasakselsen.blogg.no/

Silje: http://siljemilf.blogg.no/

 

Jeg leser også andre blogger, men det er disse jeg leser mest! (: Stå på videre alle sammen! Alle disse bloggene er av mine favoritter!

 

Ta dere tid til å gå inn på alle disse fantastiske bloggene!♥ Disse fantastiske personene bak disse bloggene legger ned en utrolig stor jobb med å ha en blogg! Alle bloggene er på topplista! (: 

 

-Anna! (: 

 

PS: På de bloggene som jeg har lagt bilde med av også! Vist du trykker på den overste skrift der står bloggnavnet og om du trykker på det kommer du rett inn på alle bloggene! (: 

 


  1 kommentarer

Postet av: Julia
Disse bloggene er kjempebrae! :) Skjønner godt at du leser dem! Jeg gjør det også! :)
03.07.2012, 09:51

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits