Verdens beste kjæreste♥ ANNA♥♥

Heisann alle søte leserer til Anna!♥

Anna er ute nå ute i stuen og skal leter etter noe. Så såg jeg at hun var logga på på blogg.no og da tenkte jeg at jeg kunne ta å lage et lite "suprise" innlegg til henne! Så får vi se hvordan hun liker det. Jeg tenkte at jeg skal fortelle litt om oss to og hvordan vi ble sammen! :)

14. februar 2012♥ Den dagen kommer jeg alltid til å huske! Det var den dagen det ble oss to♥ Jeg har det veldig godt med deg, jeg kan si alt til deg og det synest jeg er bra! Første gangen jeg kjente følelser for Anna var i oktober, men da var hun sammen med Ståle :(  Så da kunne jeg ikke gjøre noe med det. Jeg tenkte på Anna hele tiden. Den første som fikk vite hvem jeg likte var beste kompisen min Petter♥ Han sa at jeg måtte bare vente og se hva som skjedde mellom Anna og Ståle og at jeg ikke skulle ødelegge det.

Jeg venta og venta.. Begynte å bli lei og gi opp håpet om å få Anna, men i desember ble det en ganske stor krangel mellom dem. Da kom håpet mitt om å få Anna tilbake. Anna og jeg har vert i samme vennegjeng etter at vi begynte på ungdomsskolen. Og den dagen krangelen starta var Marianne syk, noe som var veldig trist for Anna. Jeg såg at Anna var kjempelei seg etter den krangelen og da bestemte jeg meg for å gå bort til henne og trøste hun. Vi sat lenge og snakka og hun sa at hun var veldig lei av Ståle og likte han ikke så mye lengre.. Hun tørte heller ikke å gjøre det slutt, fordi hun var så redd for reaksjonene alle skulle få. Men jeg sa til henne at hun måtte gjøre det hun følte for å gjøre og at jeg kom til å støtte henne uasett på hvilken avgjørelse hun tok. Jeg ble jo selfølgeli veldig glad over å høre dette og fikk enda mer håp om å få Anna!♥ Jeg snakka også med Petter om dette og han sa bare at jeg måtte ha tolmodighet og fortsette med å vente!

Neste dag var Marianne på skolen igjen og Anna var fortsatt veldig lei seg. Marianne prøvde å snakke med Anna om hva det var, men Anna sa bare at Marianne skulle hente meg. Og jeg kom og da ville Anna at jeg skulle fortelle hva som hadde skjedd og Marianne ble veldig overasket. Jeg sa også til Marianne at hun var veldig lei av Ståle og lurte på å gjøre det slutt. Marianne ville jo selfølgeli ikke at det skulle bli slutt mellom de, siden hun syntest at de var så søte sammen.

Etter noen uker kom Anna til meg igjen om ville snakke om dette med Ståle og jeg ble selfølgeli med henne for å snakke om det. Hun hadde bestemt seg for å gjøre det slutt.. Og hun sa også at Ståle hadde ringt henne veldig mye i det siste om det skulle gå på kino, eller finne på noe sammen og det ville hun ikke så hun brukte en del unskylninger på at hun ikke kunne. Av og til sa hun at hun hadde avtale med Marianne og at hun var dårlig, eller skulle ha familiekveld, eller skulle i bursdag, eller jentekvelder og filmkvelder.

Anna og jeg begynte å henge veldig mye med hverandre før hun tørte og si til Ståle at hun gjorde det slutt. 15. januar kom dagen da hun turte å si at hun gjorde det slutt. Dagen etter at hun hadde gjort det slutt med Ståle da begynte hun og fortelle meg veldig mye om hvordan de hadde hatt det. Og etter noen dager sa hun til meg at hun satt veldig pris på at jeg hadde støttet henne og mest av alt at hun følte at vi var blitt veldig mye nærere venner. Den alle næreste vennen hun hadde var jo selfølgeli Marianne.

Det virker som Anna og Marianne har det perfekte vennskapet!♥ Det er jo noe jeg har vert veldig glad for hele veien og jeg har sagt til dem begge at de er veldig heldige som har hverandre.. To dager etter at det var slutt mellom Anna og Ståle hadde Anna fortalt til Marianne at hun var forelsket i en annen gutt og at hun hadde vert det en god stund før det ble slutt mellom hun og Ståle.. Marianne lurte veldig på hvorfor hun ikke hadde sagt det til henne før, men svaret var det at hun ikke tørte!

Noen dager etter at Marianne fikk vite at hun likte enn annen gutt kom Anna bort til meg og sa at det var noe hun ville fortelle meg alene, ingen andre skulle få vite det. Vi gikk en plass der ingen andre såg oss og Marianne var den eneste som viste hvor vi var, siden hun var klar over at Anna skulle si det til meg. 
"Jeg har noe jeg må si deg", sa Anna til meg.
"Ok, nå ble jeg veldig nysgjerrig", sa jeg til hun.
"Jeg har hatt følelser for en annen gutt en Ståle nå på slutten av forholdet våres, men jeg har ikke tørt å si det til Marianne før på tirsdag(altså 2 dager før jeg fikk vite det) og jeg veldig lyst til at du også skal få vite det. Og jeg er utrolig takknemlig for alt du har gjort for meg i det siste og at du har støttet meg", sier Anna før det ble stilt en liten stund.
"Den jeg har/ har hatt følelser for og jeg liker nå er........... deg!", sier Anna.

Jeg ble jo kjempe glad for å høre det selfølgeli. Jeg gav Anna en kjempestoor klem og et kyss på kinnet! ♥ Etter at jeg hadde gitt henne det kysset så fortalte jeg henne at jeg hadde likt henne kjempeleenge og likte henne enda. Vi ble enige om å vente litt med å gjøre noe mer. Marianne skulle ikke få vite om dette før om en liten stund. Vi stod å kyssa(♥♥♥) litt før vi gikk ned igjen til Marianne.

Etter en og en halv uke avtalte Anna og jeg at jeg skulle komme bort til henne for å snakke om det som hadde skjedd. Vi ble enige om at vi skulle få det offentlig gjort at vi var kjærester!♥ Vi sat på rommet henne og koste oss og lo ganske mye, før vi bestemte oss for å ringe til Marianne! Anna tok telefonen sin og ringte!
"Hei", sier Marianne.
"Hei, jeg lurte på om du ville komme bort til meg nå! Jeg må snakke med deg om noe ganske viktig og det vil jeg ikke ta gjennom telefonen", sa Anna.
"Ja, jeg kan komme bort nå, jeg", svarte Marianne og la på.

Et kvarter senere ringte det på døra. Anna og jeg var der alene, så vi gikk hand i hand og åpna døra, siden vi viste at det var Marianne som kom. Hun ble veldig overaske over at jeg var der. Hun gav Anna en stoor klem før hun såg at vi holdt hender. Hun lurte jo selfølgeli på hvorfor vi gjorde det. Vi gikk inn på rommet til Anna og fortalte henne alt. Hun ble veldig glad for at vi to var sammen!♥ Vi skulle få det offentlig nå etter at Marianne hadde fått vist det. Så først logga jeg på facebook for å endre status og etterpå gjorde Anna det! 

Vi fikk ganske mange fine kommentarer på det og snart viste alle at vi var sammen! ♥ Dette er historien om hvordan jeg og Anna ble sammen!♥

 

ELSKER DEG JENTA MI♥♥♥ Du betyr alt for meg, søta♥

 

- Andreas♥


  2 kommentarer

Postet av: Sandra
Dere to er så søøøte i lag!♥ I hope the best for you!♥
03.07.2012, 09:55
Postet av: Anna♥
Sandra: Tnaww!♥ Tusen takk, Sandra! :) Jeg håper også det! :)
03.07.2012, 10:51
URL: http://sweetanas.blogg. no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits