6. Mai 2012

Heisann! :)

Da var det igjen lenge siden jeg har blogget, men jeg har prøvd å komme innpå blogg.no noe ganger nå, men det har ikkje funket :/ Så nå er jeg her! Mye som har skjedd siden sist jeg blogget! Nå sitter jeg i bilen hjem fra Voss. Har vert i konfirmasjon der i helgen! Det var en utrolig koselig dag i går :)


 Som

alle vet så døde Alexander Dale Oen tirsdagsmorgen. Hele Norge er i sorg. :( Han var en utrolig stor idrettsutøver og han var veldig veldig god. Han skulle jo være med i sommer OL i London i sommer. OL blir ikke den samme uten ham. :(

Jeg tenker på hvor forferdelig familien hans har det. Hele Norge savner han! Han kommer aldri til å bli glemt.

 

Dette bildet var det kjæresten hans(Anja Johansen) som la ut på facebook og skrev  "Du og meg... elsker deg". Så utrolig søtt♥

Jeg vet at han har det godt der han er nå, men det er et så utrolig stort savn at han er borte. Alle tankene mine disse dagene har gått til pårørende og familien hans!

 

R.I.P. ALEXANDER DALE OEN ♥♥


 

Jeg har ikke blogglyst for tiden og det har jeg ikke hatt på lenge, så jeg vurderer å slette bloggen.. Jeg har heller ingen forslag til hva jeg kan blogge om. Så det er bare til å komme med forslag om hva du vil at jeg skal blogge om, så skal vi se på det :)

 

Vil du/dere at jeg skal ha bloggen, eller at jeg skal slette den?
Har du/dere forslag til hva jeg kan blogge om??

 

-Anna♥

 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2013
Desember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Gjesteinnlegg
Hårfrisyre
Om meg
Sminke
Utfordring
Venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
youtube

design av:


idawisth.blogg.no


hits